Western bijrijder/verzorger gezocht

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2024-09-18 16:42

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Bijrijder/verzorger gezocht

Voor mijn western gereden Quarter ruin Boots ben ik opzoek naar een bijrijder/verzorger voor in elk geval het weekend. Meer/andere dagen kunnen we uiteraard overleggen.

Boots staat in Amsterdam noord op een kleinschalige doe-het-zelf ponyclub. Dit betekent dat zijn stal mesten en hooizakken vullen zelf moet worden gedaan. Wij beschikken alleen over een buitenbak en worden er lessen gegeven op stal waar rekening mee gehouden moet worden.

Ik ben opzoek naar iemand met ervaring (16+) die netjes met andermans spullen en paard omgaat. Reining ervaring zou top zijn maar is geen must, ervaring in westernrijden wel! Boots is geen gemeen paard maar zal zeker wel gaan uitproberen. Ik zoek dus iemand die geduldig is en sterk in zijn/haar schoenen staat. Een klik vind ik wel heel belangrijk, zowel tussen ons als tussen jou en Boots.

Ik vraag geen vergoeding, het enige wat ik van je verwacht is dat je (minimaal) 1x per week les neemt op stal (op eigen kosten) en de taken uitvoert die van je worden verwacht.

Kortom:

-          Ben jij 16+?

-          Ga jij netjes met andermans spullen om?

-          Vind jij het niet erg om stal te mesten en hooinetten te vullen?

-          Heb je ervaring in westernrijden (reining)?

-          Kan jij in het weekend?

Stuur mij dan een berichtje!

 

Registreer en log in om contact op te nemen met XxChelsey1xX.
↑ Naar het begin van de pagina