Knappe merrie met Fries bloed te koop

Prijs: €4.300,00 | Geplaatst: do, 2024-06-20 08:40

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
2 jaar
Stokmaat:
145 cm
Kleur:
Zwart
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Robijn - Tinker
Vader: 
Mindert JS - Fries

Knappe merrie met Fries bloed te koop

Feline van de Heksenketel is geboren op 26 mei 2022. Haar moeder is Robijn, een tinkermerrie en haar vader is de echte Friese hengst Mindert JS.

Feline lijkt in alles veel op haar vader. Zo is ze goed behangen, heeft ze een goed postuur en prachtige gangen waar ze het later goed mee zal doen in de sport. Echt een merrie met veel potentie

Feline is altijd goed onderhouden, staat tussen andere pony’s en is vaak omringt met mensen. Regelmatig wordt ze aan de hand meegenomen het bos in, ze is gewend aan halster en touw. Voor de rest is ze nog groen. Van een poetsbeurt kan ze erg genieten.

Doordat ze op een camping staat is ze gewend aan veel dieren, geluiden en mensen. Hierdoor is het een super leuke, lieve, sociale en nieuwsgierige pony.

Feline is altijd netjes ontwormt en gewend aan de hoefsmid. Doordat ze op eigen terrein is grootgebracht, beschikt ze nog niet over een paspoort.

De stokmaat van Feline is nu 1,45m en is daarmee al groter dan haar moeder. Naar verwachting zal ze uitgroeien tot ongeveer 1,55-1,65m.

We zien in Feline veel potentie, maar helaas kunnen wij haar niet de mogelijkheid bieden om hierin te groeien. Daarom zoeken we voor haar een vijf-sterren huisje, waar ze kan laten zien wat ze waard is.

Bijgevoegd: foto's van ouders en veulenfoto van Feline (meerdere aanwezig op aanvraag).

Kan u haar een gouden plekje bieden?

Registreer en log in om contact op te nemen met louise1234.
↑ Naar het begin van de pagina