Arabisch volbloed ruin

Prijs: €4.750,00 | Geplaatst: za, 2024-05-11 08:45

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
9 jaar
Stokmaat:
155 cm
Kleur:
Vos
Ras / stamboek:
Arabisch volbloed
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Marwanah Rose-D
Vader: 
Equiborn K.A.
Vader van moeder: 
Marwan al Shaqab

Arabisch volbloed uit 2015, 1.55m, ruin

Equiborn K.A. (QR Marc) x Marwanah Rose-D (Marwan al Shaqab)

AVS stamboek geregistreerd

Dit paard is ontzettend lief. Erg betrouwbaar, hij heeft nooit een stap verkeerd gezet. Zelfs los in de wei heb ik hem nooit zien bokken. Hij is expressief, hij laat het merken als hij iets niet prettig vindt, of juist wel. Dit maakt het gemakkelijk om een connectie met dit paard te vinden. Hij heeft soms de passie van een Arabier, maar is altijd met een zeer lichte correctie weer bij aandacht. Hij is niet overdreven schrikkerig, en erg moedig. Prachtige gangen.

Ik heb hem helaas nooit écht kunnen inrijden. Dat ligt niet aan hem maar aan mijn onvermogen de juiste hulp te vinden. Het voordeel is dat hij zeer veel grondwerk en opvoeding heeft gehad. Hij kent het zadel, bit, longeren met dubbele lijnen, en ik heb er meermaals opgezeten (sturen in stap). Hij blijft staan als je dat vraagt (ik zet hem nooit vast bij verzorging of hoefsmid). Hij volgt rustig door hekken etc.

Dit paard is gewend thuis los in een schuur te staan met vrije uitloop naar de wei samen met een ander paard. Hij kent een stalbox wel uit de 1e 2 jaar van zijn leven. Maar als iemand hem zijn vrijheid zou kunnen laten behouden (uitloop) heeft dat mijn voorkeur.

Registreer en log in om contact op te nemen met Victoria1.
↑ Naar het begin van de pagina