Chique platenbonte EASP ponyhengst ter dekking

Prijs: €400,00 | Geplaatst: za, 2024-04-27 09:01

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ras / stamboek:
NRPS
Stamboekpapier:
Ja

Ter dekking in 2024!

https://easpstamboek.nl/hengsten/eps-d-sportpony/storm-fan-de-sud-himmer...

De zeer charmante ponyhengst Photoshop van Equicenter, met zijn aparte platenbonte kleur is beschikbaar bij Picara stables. Hij heeft niet alleen een top karakter maar ook veel affiniteit voor de sport. 

Photoshop wordt getraind op Z niveau dressuur en zal eerdaags aan zijn springcarriere beginnen. In het werk toont hij veel souplesse en uithoudingsvermogen. Het Arabisch bloed is goed vertegenwoordigd met 56%. Met zijn 1.45m schofthoogte is hij ideaal voor de ponyfokkerij. 

De vader van Photoshop is Picasso van Knedo heeft eventing (L+6) bij de paarden gelopen in duitseland en wordt nog steeds veelzijdig ingezet. Hij is de halfbroer van de Elite hengst Painted diamond die veel premieveulens op zijn naam heeft staan. Beide stammen af van de welbekende Painted diamond die zelf ook lang in de eventing is uitgebracht. 

Aan moederskant stamt hij af van Kraneveld's kadans (Z2-dressuur,  M-springen en M-samegesteld) de zeer veelzijdige prestatie sport hengst stamt dan weer af van Arabier Patron ox, die we ook terug zien in de fameuse hengst Krimh ox.

Ook zien we young Winsoms Adrian (z springen, Z2 dressuur) terug in de Moederlijn, een new forest hengst met meerdere titels en een fijne nafok 

Voor meer informatie en dekvoorwaarden kunt U een pb sturen. 

(Laatste foto's: veulen van 2023)

Registreer en log in om contact op te nemen met acerdurac.
↑ Naar het begin van de pagina