Feedingmaster (hooivoerautomaat/ hooimachine/ slowfeeder)

Prijs: €780,00 | Geplaatst: vr, 2023-06-09 15:32
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Omdat ik plannen heb gemaakt waardoor mijn Feedingmasters een hele poos werkeloos zullen zijn, ga ik ze verkopen aan iemand die er net zoveel plezier van heeft als ik heb gehad.

De Feedingmaster is een unieke hooivoerautomaat die het dichtste ligt bij de manier waarop paarden fourageren; hapje/ stapje. 
Het apparaat voert niet in 'porties' zoals veel andere apparaten dat doen, of zoals je zelf doet wanneer je meermalen per dag voert.
Dit maakt dat de maag en darm nooit echt leeg raken en het paard dus een gezondere spijsvertering heeft en geen stress. 

Het heeft mijn paarden veel gezonder en rustiger gemaakt. En voor mij had het als voordeel dat ik de bakken kon vullen en er dan 24 uur lang en soms langer geen omkijken naar had.
Dus gewoon uitslapen in het weekend, en niet altijd op de klok zitten. 

Ze zijn makkelijk te vullen, en het paard pakt met de lippen het hooi tussen de spijlen vandaan. Het paard raakt dus niet met de tanden het rooster. De bak is hufterproof. Zelfs de Shires bij Heineken in Amsterdam hebben ze in de stal en krijgen ze niet kapot. 
Je sluit ze aan op de netstroom, en ze verbuiken ongeveer hetzelfde als een klein ledlampje. 
Je kunt zelf de eettijd instellen en de pauzetijd. Dit kan je instellen naar de behoefte van je paard. Bij rijker hooi een iets kortere eettijd, bij armer hooi een wat langere eettijd.

Bakken zijn in meer dan uitstekende staat en kunnen vanaf de tweede week van juli weg. Prijs is per stuk. Nieuwprijs is € 1149,- 

Kijk voor meer informatie op de website:
https:www.vhproducts.eu/feedingmaster

Hier vind je enkele reviews:
https:www.vhproducts.eu/feedingmaster/persoonlijke-verhalen-reviewsWebsitewww.vhproducts.eu/feedingmaster

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina