Brave veelzijdige shet zoekt (bruikleen) plekje

Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2023-05-29 17:44
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
21 jaar
Stokmaat:
100 cm
Kleur:
Bont
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Astrid
Vader: 
Irando van de Zuidgeest

Brave, veelzijdige shet met een gezonde dosis humor is op zoek naar een fijn plekje waar hij, bij voorkeur samen met een vriendinnetje, oud kan worden.

Helaas is na 18 jaar samen zijn een aantal jaar geleden mijn merrie ingeslapen, na wat omzwervingen staar hij nu sinds een aantal jaar in een groep ruinen en hengsten.

Sharif heeft de neiging om zijn vriendje een beetje voor zichzelf te willen dus een plekje met 1 andere pony zou ideaal zijn.

Sharif is braaf, beleerd voor de wagen, onder het zadel en naast de fiets, heeft goede manieren, geen pony waar je als een vlaggetje achteraan gaat als hij gras ziet.

Braaf bij de smid, dierenarts, heel makkelijk te laden, wassen en scheren zijn ook geen probleem en is verkeersmak.

Staat hier 24/7 buiten op gras zonder problemen.

Hij is in het verleden 1x bevangen geweest nadat een pensionhouder hem enorm veel krachtvoer had gegeven, hierna nooit meer problemen gehad.

Ik ben op zoek naar een 5 sterren plekje met bij voorkeur een vriendje waar hij lekker samen mee mag staan. Hij kan wel nog gereden worden, moet wel even opgebouwd worden qua conditie, op dit moment word er geen arbeid van hem gevraagd. Hij staat nu in een fijne groep maar we merken dat hij meer baat zou hebben bij een vriendje die hij niet steeds hoeft te "verdedigen" 

Bruikleen is zeker bespreekbaar.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina