Prachtige vierjarige kruising ijslander fries

Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2021-11-29 10:36
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
4 jaar
Stokmaat:
140 cm
Kleur:
Bruin
Stamboekpapier:
Nee

Ik heb altijd gezegd dat elk dier dat bij mij terecht komt alleen horizontaal weggaat, maar helaas moet ik daarvan terugkomen.

Wegens verschillende omstandigheden heb ik met heel erg veel pijn in mijn Hart moeten besluiten om een nieuw baasje voor mijn lieve vriend te zoeken.

Kay is een vier jarige ruin, kruising ijslander met een kwart fries.

Hij heeft een dominant karaktertje, dus heeft iemand nodig die hem duidelijkheid kan bieden. Hij is bomproof te noemen, is al veel mee aan de hand over de weg en naar het bos geweest, dus heeft al veel gezien en ervaren. Hij is erg cool en nuchter in zijn hoofd. Niet bang voor (groot) verkeer. 

Je kan alles met hem doen zonder dat hij op of om kijkt. Hij kent een zadel en er heeft af en toe een kindje opgezeten en ik heb er zelf eenmalig op gezeten. Wegens zijn leeftijd ben ik hier nog niet mee verder gegaan.

Ik gun hem een fijne plek waar hij of met alleen ruinen, of waar hij als enige ruin met merries kan staan. Hij kan niet in een gemengde kudde.

Heeft nog nooit een stal gezien, staat graag buiten. 

Prijs is overeen te komen.

Wie heeft de gouden plek voor dit gouden paard?

Mocht de juiste eigenaar en plek zich aandienen, mag zijn beste maatje met hem mee verhuizen. Dit is wel een paardje met een verhaal dus gaat zeer zeker niet met de eerste de beste mee. 

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina