Gezocht: Leuke stalgenoot voor pensionstal in Moerstraten

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2021-11-28 19:36
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Momenteel sta ik met mijn paard en shetlander op een mooie ‘doe-het-zelf’ stal in Moerstraten (Noord-Brabant). Ik doe nu alles alleen en zou het erg fijn vinden om een gezellige stalgenoot te hebben waar ik alles mee samen kan doen, inclusief het maken van leuke buitenritten. 

Het zal hierbij voornamelijk gaan om het binnen- en buiten zetten van de paarden. Dit zullen we dan in overleg om de beurt kunnen doen of iets dergelijks. Uiteraard dien je zelf ook je stal en wei te mesten. Of je dit dagelijks of wekelijks doet staat je echter vrij. Het maakt daarnaast ook niet uit op welke grondbedekking je paard staat :). Het is wel belangrijk dat je alles netjes houdt en opruimt als je klaar bent. 

Op de stal zelf zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Je paard zal een stal van 3,5 x 4,5 m tot zijn beschikking hebben en een grote wei. De paarden staan bij ons het hele jaar door op de wei. In de zomer staan de paarden 24/7 buiten en in de winter staan de paarden ’s-nachts op stal. Daarnaast is er een gedraineerde buitenbak aanwezig van 30 x 40 m. Hierin kan je dus prima dressuren, maar er zijn ook staanders en balken aanwezig zodat je met je paard lekker kan springen. Als het echter heel veel heeft geregend is het niet mogelijk om in de bak te rijden. Gelukkig is er een klein bos op 10 minuten stappen en is de Bergse Heide 25 minuten stappen. 

Voor de rest heb je veel vrijheid. Je kan nog aanpassingen doen aan de stal en wei. Als je dingen opgehangen wilt hebben of juist weg wilt hebben kan dit gewoon geregeld worden. Daarnaast zijn er geen openingstijden en ben je dus altijd welkom. Voor informatie over de prijs kan je mij een berichtje sturen. Voor de prijs heb je een stal en een wei. Dit is dus exclusief ruwvoer, krachtvoer en bodembedekking! Als je een keer wilt komen kijken kan dit uiteraard ook! :)

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina