Verzorger (18+) voor koudbloed kruising gezocht!

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: vr, 2021-11-26 17:49

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Voor onze leuke 2,5 jarige koudbloed kruising ben ik op zoek naar een gezellige, verantwoordelijke en volwassen verzorger. 

Rafiki is op dit moment ongeveer 1.65m en inmiddels bekend met wat klassiek werk aan de hand. Hij is heel braaf en lief, maar soms wel lomp of sterk als hij iets niet begrijpt. Ik zoek iemand die het leuk vindt om met jonge paarden te werken en geinteresseerd is in klassieke dressuur. Je hoeft met dat laatste geen ervaring te hebben! Wat ik belangrijker vind is de interesse/movivatie om te blijven leren en af en toe een grondwerkles nemen. 

Rafiki geniet altijd van een poetsbeurt of een lekker stuk te gaan wandelen. Hij is verkeersmak. Zodra hij er aan toe is, zal hij ingereden en ingespannen worden en wordt rijden/mennen voor jou ook mogelijk.

Binnenkort gaan we verhuizen naar een vol pensionstal met alle faciliteiten. Van jou verwacht ik dat je netjes met onze spullen en de faciliteiten op stal om gaat en je respectvol gedraagt naar paard en mens om je heen.

In de praktijk zul je Rafiki voornamelijk verzorgen samen met mijn vriend. Ik ben zelf 20 dagen per maand van huis vanwege mijn werk en kom wanneer ik kan. Het zou fijn zijn als je 1 dag in het weekend kan helpen (i.v.m. zelf buiten/binnen zetten 's weekends) en 1 of 2 dagen doordeweeks komt. Eigen vervoer is een must vanwege de locatie van de nieuwe stal.

In principe vragen we (buiten de kosten voor het nemen van grondwerkles) geen maandelijkse bijdrage, de klik met Rafiki en ons is het belangrijkste.

Mocht je interesse hebben, stuur gerust een PB.

Registreer en log in om contact op te nemen met Dioxide.
↑ Naar het begin van de pagina