lieve draver ruin van 3 jaar oud

Prijs: €1.750,00 | Geplaatst: di, 2021-06-15 15:12
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
3 jaar
Stokmaat:
162 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
Draver
Stamboekpapier:
Nee

Ik zoek een nieuw baasje voor mijn jonge Draver. Hij is 3 jaar oud en zadelmak. Braaf met poetsen, hoeven krabben en kent grondwerk en heeft al wat wandelingen buiten gemaakt, is al redelijk verkeersmak, ook voor groot verkeer. Hij houdt van aandacht en knuffelen, sociaal met andere paarden, honden en schapen.

Ik heb hem gekocht als zijnde beleerd, maar mogelijk is het voor hem allemaal wat te snel gegaan tijdens de training en hij is bij mij geschrokken toen hij een bok gaf en het zadel ging schuiven, hij ging er vandoor en daarbij ben ik eraf gevallen en net vervelend terecht gekomen en hierbij mijn pols gebroken. Ik ben onzeker geworden door het voorval en durf er nu niet meer goed op en daarom heb ik besloten om hem te verkopen.

Ik zoek iemand die hem eerst nog een tijdje verder wil laten uitgroeien en hem nog even wat vrijheid kan geven, dat hij nog even gewoon een jong paard mag zijn, teslotte is de training op de draversstal voor de sulky al best vroeg begonnen. Dus dat hij minstens een paar maanden even rust krijgt, of alleen grondwerk en dat het rijden dan weer vanaf de basis wordt opgestart en alle stappen nog eens goed doorlopen worden. 

Ik heb wel een filmpje van het rijden op verzoek.  

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina