Bijrijder gezocht voor fijn sportpaard

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: di, 2021-01-19 22:28
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Gezocht:

Enthousiaste, doortastende ruiter met veel gevoel en rij ervaring.

Gaat om een super knappe en mega lieve 14 jarige merrie, ze loopt z2 dressuur en is B springen geklasseerd, je kan er mee alleen naar het bos of veilig mee op wedstrijd zonder stress en gedoe. Een echte vriendin en een echte knuffel.

Wel een merrie-merrie, die je voor je moet winnen en je in het begin zal testen, allemaal niet gemeen, maar hierin moet je wel even duidelijk zijn. Ze gaat er niet vandoor of iets dergelijks. Verder in de omgang 100% safe. Mijn dochter van 7 jaar oud stapt haar vaak uit als ik klaar ben met rijden, het feit dat ik dit aan durf zegt al veel over haar.

Mijn paard staat aan huis gestald met een goede droge  20x60 buitenbak en springmateriaal is aanwezig. Hierbij verwacht ik van mijn toekomstige bijrijder dat je naast het rijden en longeren ook de stallen mest op de dag dat je komt en andere bijbehorende taken,zoals hooi aanvullen, en tuig eens in de zoveel tijd invetten. 

Ook vind ik het leuk als je mee gaat op wedstijden, uiteraard mag je zelf ook in de toekomst starten als je ver genoeg bent in je training. (zelfs springen)

Ook vraag ik een bijdrage en dat je minimaal 2x per maand les neemt, dit om samen de combinatie te verbeteren, dit hangt ook heel erg af van hoe goed je rijdt/hoe handig je bent met haar.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina