Knappe konik kruising te koop

Prijs: €3.250,00 | Geplaatst: di, 2020-10-27 07:30
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
4 jaar
Stokmaat:
135 cm
Kleur:
Wildkleur
Ras / stamboek:
Kruising
Stamboekpapier:
Nee

SURPRISE 

Surprise is een konik kruising ruin van 4 jaar oud. Vader is helaas niet bekend. Maar de vorige eigenaar dacht dat er iets van een fjord o.i.d. door heen zit. Zelf durf ik het niet te zeggen. Wij hebben surprise gekocht in maart maar helaas heb ik te weinig tijd en verdient hij meer aandacht. Ook klikt het helaas niet met onze andere paardjes dus dat is mede ook onze rede van de verkoop. Ik heb zelf een dominate ruin staan en dat gaat niet goed samen mt surprise. Terwijl dat niet aan surprise ligt want die is eigenlijk heel sociaal. Bij de vorige eigenaar heeft hij alleen maar op t land gestaan met andere paarden en heeft daar verder niks geleerd of gedaan.

Wij hebben hem zelf zadelmak gemaakt en ingereden. Dit pakt hij allemaal erg goed op. Ook al een aantal keer over de weg gegaan en doet dit eigenlijk ook erg goed. Hij heeft een heel nieuwsgierig karakter en daardoor zijn enge dingen al snel niet meer zo spannend. Hij is met rijden nog groen maar wel braaf. Alleen met aangalloperen geeft hij soms een klein huppel bokje. Verder is hij in omgang lekker ondeugend en wilt alles in zn mond stoppen. Met borstelen en tutten is hij erg lief en kan daar ook van genieten. Met lopen aan de hand kan hij alleen soms wel wat de grens opzoeken en daarin moet je hem wel duidelijkheid geven. Anders neemt hij een loopje met je. Hij heeft dus wel echt karakter. Maar dat was juist wat ik zo leuk vindt aan hem. Hij is verdrr netjes ingeënt en ontwormd.

De ruiter op de foto's is 1.67. Surprise heb ik niet officel gemeten maar denk dat hij rond de 1.35m is. Zal nog wel wat doorgroeien.

Wie is er opzoek naar een leuke veelzijdige pony, die nog helemaal naar eigenhand te zetten is?

Filmpjes of meer info , stuur een bericht.

De vraagprijs voor surprise is €3250,- 

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina