Mooie Ruin 9 jaar

Prijs: €4.750,00 | Geplaatst: di, 2020-10-20 11:53
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
9 jaar
Stokmaat:
172 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
KWPN
Stamboekpapier:
Nee

Voorzichtig aan ga ik opzoek naar een 5* huisje voor Givano. Hij is een 9 jarige ruin. Stokmaat van ongeveer 1.72.

Givano is niet zomaar een paardje en ook niet voor iedereen geschikt. Hij gaat enkel naar iemand die kennis heeft van grondwerk, een paard goed kan lezen en de rust kan geven om te aarden en op rustige manier dingen te leren.

Hij heeft tijd nodig om opnieuw te leren dat het werken met mensen leuk kan zijn en vooral pijnloos. Ik weet niet wat hij heeft meegemaakt maar zie wel de mentale schade.

Givano is een zeer lief en gevoelig paardje met pit. Je moet er dus vanuit gaan dat je een groen paard koopt. Het is niet opstappen en wegrijden en ze zal je eerst ook echt moeten vertrouwen voordat je er op kan stappen. Hij is verkeersmak. Kan aan een gewoon halster mee wandelen.

Ik zoek voor Givano de juiste match. Enkel alleen bij de juiste klik gaat hij weg. Hij staat 24/7 buiten en doet het niet goed op stal. Hij zal dus 24/7 buiten moeten op zijn nieuwe plek samen met andere paarden.

Hj is bij de tandarts geweest, fysio, entingen zijn in orde en hoefsmid komt regelmatig. In de omgang is hij super lief. Erg leergierig en slim. Loopt braaf mee aan touwtje, zal je nooit zomaar onderste boven trekken.

Bieden mag, maar onzin biedingen wordt niet op gereageerd. Ook niet op onzinreacties. Givano staat hier nog prima en moet niet snel weg. Hij gaat sowieso niet de handel in. Alleen serieuze interesses reageer ik op, laat me weten wat je met hem zou willen doen en wat je toekomstplannen zijn met givano. En wat zijn je ervaringen met gevoelige paarden. 

In november 2016 röntgenlogisch goed gekeurd. Rapport en foto's aanwezig
Mei 2020 naar de tandarts geweest

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina