Ervaren bijrijder aangeboden in Tilburg en omgeving

Prijs: €0,00 | Geplaatst: wo, 2020-07-08 21:38
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Mijn naam is Demi, ik ben 25 jaar en woon in Tilburg. Ik heb 10+ jaar rij ervaring waarvan ik 5 jaar een eigen paard heb mogen rijden. Ik ben 1.83m en 72 kg. Ik heb altijd 3 à 4 keer in de week een combinatie van dressuur en buitenritten gereden op een KWPN merrie. Ik heb wedstrijdervaring in de KNHS (B) en trainingsniveau was L2. Ik ben een handige ruiter,  geduldig en consequent in de hulpen. 

Door mijn verhuizing naar Tilburg ben ik een aantal jaar gestopt met rijden. Ik zou het nu dolgraag weer fanatiek willen oppakken. Ik ben op zoek naar een fijn paard om 2 à 3 keer in de week bij te rijden, in Tilburg of omgeving. Ik heb een auto ter beschikking. Het zou leuk zijn als ik in de buurt lessen kan nemen om te blijven leren en vooruit te gaan. Daarnaast is het ook een pre als er een bos in de buurt is om buitenritten te maken. 

Ik vind het belangrijk dat er een goede klik is met het paard, maar ook met de eigenaar. Ik sta er voor open om te helpen met de werkzaamheden op stal en een kleine bijdrage te betalen. 

Zoek jij een ervaren bijrijder die jouw paard extra beweging kan geven en kan bijtrainen in dressuur? Stuur me gerust een berichtje! 

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina