Portfolio modellen gezocht!

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2019-11-17 19:57
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Hallo allemaal, omdat ik bezig ben met het opzetten van mijn nieuwe website en omdat ik recent verhuisd ben en een nieuwe studio heb, ben ik opzoek naar leuke, opvallende, grappig en goedgetrainde portfolio modellen.

Alles is welkom, van knaagdieren tot grote honden. De studio is op de eerste verdieping en je moet met een trap naar boven, dus paarden wordt helaas wat lastig ;) Daarvoor kom ik graag op locatie, dus mocht je het gevoel hebben dat je een geschikt model hebt staan, stuur gerust een berichtje!

Op mijn website staat op dit moment een kleine selectie werk, maar zo krijg je toch een beetje een idee. www.studiodarklight.com

Bij de portfolioshoots wordt er een kleine vergoeding van 30 euro gevraagd. We zullen maximaal een uur bezig zijn en er is drinken en wat lekkers beschikbaar. Uiteindelijk ontvang je 5 digitale foto's met hoge resolutie, eventueel zijn meer foto's natuurlijk bij te bestellen.

Stuur gerust een berichtje als je meer informatie wilt!

Groetjes,

Nikky

De studio is gevestigd in Rhenen, er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en ook genoeg ruimte om eventueel de hond even uit te laten.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina