Zwarte panter zoekt vrij leven!

Prijs: €0,00 | Geplaatst: wo, 2019-10-09 15:20
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik ben Marlieke en via deze weg vraag ik jullie om hulp. Mijn kat zal ingeslapen worden als ik geen plek voor hem vind.

Ik wil jullie graag voorstellen aan Loki: mijn prachtige, 6 kilo zware wilde kater. Loki is wat je een ‘zwarte panter’ zou noemen. Hij is 7 jaar oud, bloedmooi en ongelofelijk sterk.

Loki kan ontzettend lief zijn, kopjes geven, en zal braaf achter je aan dribbelen. Hij begroet je met zijn luide ‘piep’ stem, want zijn stembanden zijn nooit goed ontwikkeld geweest. Dat ziet er grappig en vertederend uit natuurlijk, maar daar begint dus de verwarring voor zijn omgeving..

Loki, houdt er niet van om aangeraakt te worden. Hij bijt als je hem aanhaalt. Hij is liever met zijn eigen ding bezig: muizen vangen, zelf ratten leggen het af tegen hem. Hij zou het goed doen in een omgeving waar hij niet teveel mensen tegenkomt. Veel mensen hebben geen idee dat je beter geen vreemde kat kunt aaien, en Loki is zo'n kat.
Loki moet absoluut buiten komen, dit is hij gewend. En hij heeft deze vrijheid echt nodig!

Overigens haalt Loki alleen uit tegen mensen. Hij is heel sociaal met andere katten, hij heeft tijden gehad dat hij elke andere kat het huis in liet en uit zijn voerbakje liet eten terwijl hij er tevreden naast zat. Loki is ontzettend slim en leert heel makkelijk. Nouja, behalve dat bijten niet de bedoeling is.

Als kattenliefhebber weet ik dat hij het niet zo bedoeld, en ik zou natuurlijk iedereen aanraden om hem niet aan te raken. Maar dat is moeilijk in een woonwijk waar je niet altijd zicht hebt op je kat. Mensen zijn nu eenmaal geneigd om een kat te aaien als hij lief kijkt, en Loki charmeert heel erg.

Mijn vader is te oud om hem nog zorg te geven, maar wij zijn in de familie allemaal dol op hem en willen hem graag een tweede kans geven. Dus als dochter zoek ik nu, als laatste oplossing, toch een plek voor hem. Want echt, het is zo’n prachtige slimme, lieve, leuke kat, maar hij moet naar een omgeving waar hij zijn ei kwijt kan. Hij wil liefde van een afstand, zonder aanhalen, op een plek waar hij vrij zijn ding kan doen.

Loki is gecastreerd. En is gratis over te nemen. Graag willen wij op de hoogte blijven van Loki.
Goed bedoelde adviezen graag daar gelaten. Wij hebben in samenspraak met verschillende artsen, gedragsdeskundige en ervaringsdeskundige
Al diverse trajecten door gelopen.
Wij zijn daarom echt op zoek naar een nieuwe plek!
Meer info? Stuur een bericht

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina