Lieve 7 jarige merrie

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2019-09-11 20:58
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
7 jaar
Stokmaat:
160 cm
Kleur:
Bruin
Discipline + Niveau:
Basis/AllroundBeleerd
Stamboekpapier:
Nee

Hierbij verkoop ik mijn lieve Shirley (roepnaam Danthe) wegens de tijd en aandacht die ik haar niet meer kan geven (wegens studie). En helaas is daar ook een steeds erger wordende allergie bij gekomen. Door al deze factoren is het eerlijker om voor haar een nieuw baasje te zoeken waar ze de aandacht krijgt die ze verdiend.

Ik heb Danthe 1,5 jaar geleden gekocht van een mevrouw die haar geruild heeft uit Engeland met een van haar paarden. Ze was net een week in Nederland toen ze met mij mee naar huis is gegaan. Ze heeft in Engeland in een opfok gebied gestaan tot haar 5de, daarna is ze naar Nederland gekomen. Ze kende dus vrijwel niks toen ze bij mij kwam, maar gelukkig is dit helemaal goed gekomen! Ze is ondertussen 7 jaar en kent de basisdingen zoals: meelopen aan een touw, longeren, (buiten)rijden, etc. Ze zou goed geschikt zijn voor recreatie doeleinden. Zelf heb ik geen bak dus rijden wij vaak in de wei en buiten. Hierdoor is ze gewend aan auto's en fietsers, alleen groot verkeer vindt ze soms nog spannend. Ook hebben we soms (puur voor de lol) een sprongetje gemaakt.

Ze is een onwijs lieve en aanhankelijke merrie, maar moet zeker onder het zadel nog veel meer bevestigd worden. Dit en het feit dat ze voorwaarts kan zijn maakt haar niet geschikt voor een beginnende ruiter.

MAAR, ze zal absoluut nooit schoppen of bijten. Ze heeft ook nooit gekke dingen gedaan onder het zadel als bokken of steigeren.

Het liefst verkoop ik haar incl. toebehoren omdat ik door mijn allergie waarschijnlijk niks meer met paarden ga doen.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina