Gezocht: bijrijder voor leuke Fjord in Veenendaal

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: di, 2019-06-18 16:29
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Wegens verhuizing van de eerdere vaste bijrijdster ben ik voor mijn lieve Sjors op zoek naar iemand die 2 keer per week (ook doordeweek) met hem aan de slag wil, dwz rijden maar ook lekker tutten en vooral plezier maken.
Sjors staat in Veenendaal op een privéstal, ze staan 24/7 buiten. Er is een rijbak aanwezig.

Wij zijn op zoek naar iemand die:
- betrouwbaar en verantwoordelijk is, ruime ervaring met paarden heeft, ook buiten de manege
- 16 jaar of ouder is, ben je onder de 18 dan uiteraard wel met toestemming van ouders
- Op een D-pony past, Sjors is redelijk breed en sterk dus een volwassene tot ongeveer 1.75m en ong. 75 kilo gaat ook prima

We rijden Sjors recreatief-western gericht. Je hoeft geen ervaring te hebben met westernrijden, in de basis is het dressuurmatig hetzelfde. Sjors houdt ook van een sprongetje! En van lang gepoetst worden.

Sjors is een schat, maar geen beginnerspony. Je moet echt een beetje handig kunnen rijden om hem rijtechnisch correct te laten bewegen - dwz met een zachte hand maar wel duidelijk/doortastend. Inmiddels is hij best goed doorgetraind, maar hij wil nog wel eens een beetje hard gaan, daar moet je wel mee kunnen omgaan.
Ik vraag geen vergoeding, wel dat je als je er bent je helpt met voeren en uitmesten en af en toe andere klusjes die erbij horen. Daarnaast verwacht ik dat je als je gaat rijden om de paar weken les neemt, op eigen kosten, dat mag van mij (ben instructrice centered riding en nh) of je eigen instructeur als die op een vergelijkbare manier werkt.

Wij hebben alles buiten, dus het is belangrijk dat je je niet laat afschrikken door minder lekker weer.
Lijkt dit je wat dan zie ik graag een berichtje verschijnen!

PS. Tevens op zoek naar meiden die het leuk vinden om mee te helpen in de dagelijkse verzorging van de pony's en de paarden.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina