Prachtig Deuber El Campo Shorty zadel maat S3

Prijs: €1.700,00 | Geplaatst: wo, 2023-05-24 17:17
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Materiaal:
Leer

Bij deze bied ik een prachtig Deuber El Campo Shorty zadel aan in maat S3 (vergelijkbaar met 18 / 18,5"). De specificaties staan op de tweede foto. Het zadel is uitgevoerd in twee tinten bruin en heeft zilveren siernieten. Het zadel komt uit 2018 en de garantiepas zit erbij. Deuber zadels zijn verstelbaar met een inbussleutel, waardoor de boom aan te passen is van heel breed tot heel smal. De inbussleutel wordt meegeleverd. Het zadel is weinig gebruikt en heeft lichte gebruikssporen. Ik verkoop het zadel omdat ik altijd mijn andere zadel pak.

Het zadel kan opgehaald worden in Bennekom of Renkum. Bij vragen ontvang ik graag een berichtje. 

Informatie over dit zadel:
"Prachtig Working equitation zadel ontwikkeld door Deuber & Partner in samenwerking met Rolf Janzen (www.rolf-janzen.de). Rolf Janzen houdt zich bezig met de Doma Vaquera, Working Equitation en de Klassieke Rijkunst. Prachtig veelzijdig zadel voor vrijwel alle disciplines. Dit zadel is toegestaan op officiële dressuurwedstrijden.
Dit model is de korte variant, waardoor het zadel geschikt is voor paarden met een korte rug. De kussens zijn mooi breed, waardoor er veel draagvlak is.
In het zadel zit een ultra-flex boom die door middel van een sleutel precies op de juiste maat is in te stellen. Je kunt het dus altijd aan een verandering in het paard aanpassen.”

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina