Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
miesnaom schreef:Lange tijd niks gehoord. Had verwacht dat mensen met Corona nog meer dingetjes zouden ontdekken haha,
Milkshake Elvis; bevroren bananen, pindakaas, cacao poeder, honing, gebakken spek (krokant) en melk met beetje yoghurt. En dat pureren tot milkshake. Heeeeerlijk!!!!
Ceffyl schreef:Haha, dit topic blijft leuk om te volgen!
Ik ben dol op taaie chipito’s, die maïschipjes met kaas. Gewoon de zak een nacht openlaten dan worden ze lekker taai. Maar ik houd ook meer van oude spekkies. Als ik daar een zak van koop laat ik hem ook eerst een paar dagen open staan voor ik eraan begin
Rytir schreef:Ceffyl schreef:Haha, dit topic blijft leuk om te volgen!
Ik ben dol op taaie chipito’s, die maïschipjes met kaas. Gewoon de zak een nacht openlaten dan worden ze lekker taai. Maar ik houd ook meer van oude spekkies. Als ik daar een zak van koop laat ik hem ook eerst een paar dagen open staan voor ik eraan begin
Als je die oude spekkies dan even in de oven doet is het helemaal af; krokant van buiten, klef van binnen
BillyJ schreef:Patat met azijn in Engeland een veel gesmaakt gerecht, hier in BE word ik vaak raar aangekeken
Ik heb ooit iemand gekend die OVERAL ketchup bij at .. wafels of chocola met ketchup
Bij mijn grootmoeder maakten ze snijboontjes klaar in een soort koffiebrouwsel met azijn ... juk!!!