Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Kelly_Taco schreef:Boras schreef:Ik zag een paar keer snelbroodje voorbij komen. Wat is dat?
2el amandelmeel
1el griekse yoghurt (of creme fraiche)
1tl bakpoeder
1 ei
snufje zout
snufje italiaanse kruiden.
Goede roeren.. in een plastic bakje (ik doe het in een bakje waarin ik het ook meteen meeneem) en ongeveer 3 minuten in de magnetron..
Klaar
Als je thuis bent kun je hem meteen door midden snijden en beleggen met ham en kaas en tussen de grill doen.. heerlijke tosti!
Katja schreef:Ik doe alleen maar meten en heb me niet gewogen toen ik begon. Alleen nu de meeste kleding weer aardig goed zit had ik gehoopt een kilo of 3 van mijn streefgewicht te zitten maar dat zijn er dus 6
BloemBloem schreef:Heb het geprobeerd Katja. Is het echt je favoriet? Vond het mwah, maar had zoveel dat ik het vanmiddag tijdens de lunch heb opgemaakt.
Vanmorgen ontbeten met yoghurt en slagroom, katja dr recept als middageten en 2 plakken komijnenkaas als tussendoor. Als avondeten maar ik kip boursin prut kip, champignons, prei, ui en knoflook. Zo lekker. Voor vanavond heb ik eiersalade klaar staan en smoked amandelen.
Zwaar he in het weekend? Pffffff....
Oscar schreef:Het komt vast goed, Katja
Ik heb net een grote misser begaan. Normaal gesproken hou ik al niet zo van gerechten die door elkaar heen gemengd zitten (ik heb graag overzicht op mijn bord ), maar voor de variatie toch eens wat anders geprobeerd. Konjac spinazietagliatelle ( https://www.dieetwebshop.nl/dukan-konja ... azie-200g/ ). Het zag er smerig uit, het rook nog smeriger en de smaak....... nou ja, je voelt 'm al wel hangen.
Ik had bedacht dat ik er dan het beste een saus van spinazie met room bij kon doen met stukjes kip. Zelfs met een lading parmezaan er overheen was het nog niet te naggelen......
Boras schreef:Is dat die bleekselderij?
Ik vind het er wel ok uitzien eigenlijk.
Met spinaziegroen en dat soort donkere groentinten heb ik moeite.
Oscar schreef:Het komt vast goed, Katja
Ik heb net een grote misser begaan. Normaal gesproken hou ik al niet zo van gerechten die door elkaar heen gemengd zitten (ik heb graag overzicht op mijn bord ), maar voor de variatie toch eens wat anders geprobeerd. Konjac spinazietagliatelle ( https://www.dieetwebshop.nl/dukan-konja ... azie-200g/ ). Het zag er smerig uit, het rook nog smeriger en de smaak....... nou ja, je voelt 'm al wel hangen.
Ik had bedacht dat ik er dan het beste een saus van spinazie met room bij kon doen met stukjes kip. Zelfs met een lading parmezaan er overheen was het nog niet te naggelen......