Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
karijn schreef:Men neme:
Een paar hardgekookte eieren.
In blokjes gesneden ham.
Een pakje aspergesaus, volgens instructies bereiden
Gebakken krielaardappeltjes erbij.
Schil de asperges eerst met een aspergeschiller, verwijder de harde einden van de asperges, probeer het kopje zo heel mogelijk te maken. Neem niet te dikke asperges, daar zit veel minder smaak aan.
Je kan ze het beste koken in een grote pan. Ze zijn gaar wanneer ze zo van je vork afglijden, dus regelmatig even checken.
Ik luste ze vroeger ook niet, tot ik een jaar of 5 geleden met klanten ging eten en asperges op het menu stonden. Sindsdien vind ik ze erg lekker.
Op het bord: leg een paar asperges in het midden van je bord, leg aan de ene kant je ham en ei en aan de andere kant de aardappeltjes. Saus erover, wat peper en zout en voila! Bon appetit.
Antheman schreef:De groene zijn ZOVEEL lekkerder. Makkelijker te bereiden: je hoeft ze nl niet te schillen. Daarnaaast zit er meer smaak aan.