Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Sjofel schreef:Ik heb zo'n ding gekregen met kerst. Want dat is echt handig en iets voor jou werd erbij gezegd. Maar ik heb geen idee waarom het handig is
Ik heb er nu 1 keer geprobeerd om er risotto mee te maken. De uitkomst was: hartige rijstepap. Ofwel niet voor herhaling vatbaar. Dus ik lees graag mee over tips en trics:D
lor1_1984 schreef:Ik bak zelf niets aan buiten gehakt wat bevroren geweest is, omdat dat grote klompen vormt ipv uit elkaar te vallen.
Je kunt zeker aardappelen, groenten en vlees bereiden in de slowcooker maar let even op met de tijden die groenten nodig hebben om te garen.
Mijn wortels met kip en krieltjes in knoflookboter moet ik in 2 delen in de slowcooker doen omdat anders de krieltjes uit elkaar vallen en de wortels nog hard zijn.
Recept: half pakje roomboter smelten, eetlepel knoflook (versgeperst of uit tube/potje), theelepel peterselie en theelepel tijm erdoor roeren.
Wortels in halve plakjes in de slowcooker, botermengsel eroverheen gieten en 2-3 uurtjes op low laten garen.
Dan een zak minikrieltjes en 1-2 kipfilets in blokjes toevoegen, even omroeren en zout&peper naar smaak toevoegen.
Uurtje of 4 op low en je kunt opscheppen.
rina schreef:Sjofel schreef:Ik heb zo'n ding gekregen met kerst. Want dat is echt handig en iets voor jou werd erbij gezegd. Maar ik heb geen idee waarom het handig is
Ik heb er nu 1 keer geprobeerd om er risotto mee te maken. De uitkomst was: hartige rijstepap. Ofwel niet voor herhaling vatbaar. Dus ik lees graag mee over tips en trics:D
Hahaha dat had ik kunnen zijn
Mijn wederhelft kreeg ook al zon ding in zijn kerstpakket. Ben op zoek gegaan naar recepten, maar heb het al heel snel opgegeven, geloof niet dat het wat voor mij is. Ben sowieso al niet zo van de stoofpotten, maar in vrijwel elk recept tomaten of tomatenpuree/saus. Leuk bedacht, maar ik ben allergisch voor tomaten en om dan elk recept aan te gaan passen..... Niet echt mijn ding, dan kan ik ook gewoon wat in de pan gooien.