Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Karina schreef:Noeps schreef:Ik heb voor de brunch vegan scones met dito clotted cream gemaakt.
Vertel mij alles over vegan clotted cream !
Noeps schreef:Karina schreef:
Vertel mij alles over vegan clotted cream !
Ja nou totaal mislukt want ik had de verkeerde plantaardige room gekocht die zich niet liet opkloppen . https://www.thevegspace.co.uk/vegan-clo ... %96-recipe wilde ik gaan maken.
In plaats daarvan had ik een spuitbus met vegan slagroom om op de scones te spuiten, was ook prima.
Noeps schreef:Het is mij nog niet opgevallen, maar ik gebruik het ook weinig moet ik zeggen.
Gisteren voor O&N een grote pan vegan rendang gemaakt, dat blijft echt zo’n lekker gerecht en het viel bij iedereen in de smaak. Ik had het nu gemaakt op basis van spitskool en oesterzwammen. En dan met ui+knoflook, tomatenpuree, kokosmelk, sambal, ketjap, gember en citroengras, alles even aanbakken in een ovenvaste pan en dan twee uur op 160 graden. Maar ik heb al wel door dat het niet heel veel uitmaakt welke kool je gebruikt, want met rode kool was het de vorige keer ook erg lekker. De oesterzwammen vond ik wel een goede toevoeging :9