Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Eatshay schreef:Ik maak een mooie fruittafel op mijn grootste afdeling, met peren, appels, mandarijnen, bananen, druiven en kiwi's.
De eerste jaren bakte ik nog van alles (was best veel werk, voor zo'n 120 man) , maar de gezonde happen gingen bij iedereen die dat er ook bij zette eigenlijk zéker zo hard als de ongezonde, dus ik ben geswitcht naar alleen nog maar fruit.
Eind vd dag is de tafel altijd leeg.
pillow schreef:Daan13 schreef:Ik trakteer nooit,neem vaak wel ff een lang weekend waar dan mijn verjaardag in valt.
Vind het best bijzonder dat er zoveel getrakteerd wordt.
Hier denk ik ook zo. En dan voor 120 man, ik zou daar dus echt nooit trakteren.
pillow schreef:Bij mijn vorige baan waren ook 120 werknemers. Weliswaar verdeeld over meerdere afdelingen, maar je kwam elkaar wel zowat dagelijks tegen. De namen van iedereen onthouden is me nog nooit gelukt, laat staan of ik wist van kinderen ed. Van de naaste collega's wel maar verder niet En trakteren deed niemand Bij zulke aantallen is er ook wel heel vaak iemand jarig