Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Ir111 schreef:Met een kaaskorstje heb je toch geen vlees/vleesvervanger nodig? Zou ik er niet bij doen.
Wil je weten hoe je de zuurkool met paneer/kaaskorst moet maken? Ik draai er altijd flink veel zwarte peper door, wordt het lekker pittig van.
raket schreef:Lynn_Nikita schreef:uit fruiten, gehakt meebakken en eenmaal gaar onderin de ovenschaal doen, dan een laag zuurkool erop en dan aardappelpuree. Laag panneermeel erop, klontjes boter erop en dan in de oven
Hoe is de verhouding boter paneermeel en wat zijn de oventijden?
raket schreef:Ir111 schreef:Met een kaaskorstje heb je toch geen vlees/vleesvervanger nodig? Zou ik er niet bij doen.
Wil je weten hoe je de zuurkool met paneer/kaaskorst moet maken? Ik draai er altijd flink veel zwarte peper door, wordt het lekker pittig van.
Ja dat wil ik graag weten. Oma is in een boerenfamilie opgegroeid. Dus ik denk dat ze er wel vlees bij aten.
Er staan verder goede tips bij. Als het maandag meevalt ga ik die voor mezelf proberen. Maar voor ons is het te hip denk ik.