Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
herr_balou schreef:Goede cappuccino. Het is bijna altijd of te heet of te veel melk (= koffie verkeerd) of met een waardeloze boon.
Carol_Beer schreef:herr_balou schreef:Goede cappuccino. Het is bijna altijd of te heet of te veel melk (= koffie verkeerd) of met een waardeloze boon.
Eindelijk zegt iemand t een keer, TE HETE bestelling mag echt van mij de deur uit, hoe vaak ik wel mn bek heb verbrand
In Amerika is er zelfs een macdonalds voor aangeklaagt en verloren, dus mogen ze dat ook doortrekken naar hier..
Vooral bij snackbars heb je gewoon zin in een snelle hap
Vind wel dat de meeste restaurants rookontvriendelijker worden, zelfs op terassen wordt t verboden, in de open buitenlucht! Wordt steeds gekker, een restaurant is om te genieten en daar hoort ook alcohol en tabak bij..
Carol_Beer schreef:herr_balou schreef:Goede cappuccino. Het is bijna altijd of te heet of te veel melk (= koffie verkeerd) of met een waardeloze boon.
Eindelijk zegt iemand t een keer, TE HETE bestelling mag echt van mij de deur uit, hoe vaak ik wel mn bek heb verbrand
In Amerika is er zelfs een macdonalds voor aangeklaagt en verloren, dus mogen ze dat ook doortrekken naar hier..
Vooral bij snackbars heb je gewoon zin in een snelle hap
Vind wel dat de meeste restaurants rookontvriendelijker worden, zelfs op terassen wordt t verboden, in de open buitenlucht! Wordt steeds gekker, een restaurant is om te genieten en daar hoort ook alcohol en tabak bij..
Ineke2 schreef:Een te hete koffie haha daar moet ik om lachen hoor, dan wacht je wat langer tot die voldoende is afgekoeld. Dat doe ik met mijn thee ook
Te lauw / koud is namelijk een stuk erger.
herr_balou schreef:Ineke2 schreef:Een te hete koffie haha daar moet ik om lachen hoor, dan wacht je wat langer tot die voldoende is afgekoeld. Dat doe ik met mijn thee ook
Te lauw / koud is namelijk een stuk erger.
Als je geen verstand hebt van koffie moet je misschien daarover geen mening verspreiden. Te hete cappuccino betekent dat de melk te heet verwarmd is en dat komt de smaak absoluut niet te goede.
Dat Carol_Beer haar mond verbrand is haar fout en interesseert me niet. Haar opmerking geeft ook aan dat ze elke koffiebocht drinkt als het maar niet te heet is.
Ineke2 schreef:Een te hete koffie haha daar moet ik om lachen hoor, dan wacht je wat langer tot die voldoende is afgekoeld. Dat doe ik met mijn thee ook
Te lauw / koud is namelijk een stuk erger.
Foaly schreef:Die koffie van de McDonald's was niet 'een beetje' te heet, die mevrouw heeft er derdegraads brandwonden van opgelopen. Groot gelijk dus dat ze een rechtszaak is gestart.
Wat ik graag in een restaurant zou zien: goede en originele vegaburgers, liefst meerdere. Als je vijf verschillende soorten rund- of kipburgers op je kaart kunt zetten, kun je de vegetariers ook wel wat meer keuze bieden dan een Beyond Burger met sla en tomaat
herr_balou schreef:Ineke2 schreef:Een te hete koffie haha daar moet ik om lachen hoor, dan wacht je wat langer tot die voldoende is afgekoeld. Dat doe ik met mijn thee ook
Te lauw / koud is namelijk een stuk erger.
Als je geen verstand hebt van koffie moet je misschien daarover geen mening verspreiden. Te hete cappuccino betekent dat de melk te heet verwarmd is en dat komt de smaak absoluut niet te goede.
Dat Carol_Beer haar mond verbrand is haar fout en interesseert me niet. Haar opmerking geeft ook aan dat ze elke koffiebocht drinkt als het maar niet te heet is.
Foaly schreef:Die koffie van de McDonald's was niet 'een beetje' te heet, die mevrouw heeft er derdegraads brandwonden van opgelopen. Groot gelijk dus dat ze een rechtszaak is gestart.
Wat ik graag in een restaurant zou zien: goede en originele vegaburgers, liefst meerdere. Als je vijf verschillende soorten rund- of kipburgers op je kaart kunt zetten, kun je de vegetariers ook wel wat meer keuze bieden dan een Beyond Burger met sla en tomaat
Carol_Beer schreef:herr_balou schreef:Goede cappuccino. Het is bijna altijd of te heet of te veel melk (= koffie verkeerd) of met een waardeloze boon.
Eindelijk zegt iemand t een keer, TE HETE bestelling mag echt van mij de deur uit, hoe vaak ik wel mn bek heb verbrand
In Amerika is er zelfs een macdonalds voor aangeklaagt en verloren, dus mogen ze dat ook doortrekken naar hier..
Vooral bij snackbars heb je gewoon zin in een snelle hap
Vind wel dat de meeste restaurants rookontvriendelijker worden, zelfs op terassen wordt t verboden, in de open buitenlucht! Wordt steeds gekker, een restaurant is om te genieten en daar hoort ook alcohol en tabak bij..
Queelens schreef:Zoals al vaker genoemd: voldoende vegetarische opties. Iets meer dan alleen geitenkaas (ik eet ook geen kaas namelijk) en een simpele vega burger (hoewel ik dat ook dikke prima vind)
Verder zou ik het super tof vinden als restaurants bewust omgaan met het inkopen van hun producten of daar uberhaupt transparant in zouden zijn. Dus bijvoorbeeld het bewust inkopen van streekproducten of uit eigen land of biologisch, met een bepaald keurmerk, noem maar op.
Ik doe zelf altijd zo bewust als mogelijk mijn boodschappen en ben daar best wel mee bezig. Ik zou er goed op gaan als ik dat bij restaurants ook terug kan zien.
Ik heb ook een keer meegemaakt in Kaapstad (ZA) dat we naar een populair restaurant gingen waar je van tevoren niet kon reserveren. Iedereen die in de rij staat om op een vrije tafel te wachten kreeg een gratis glas wijn van het huis. Zo’n klein iets maar ik vond het (als wijnliefhebber) ontzettend leuk. Maakt het wachten (wat echt max 10 minuten is) ook leuk ipv stom