Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95
gaucho schreef:Ziet er goed uit, wat is het?
Hier pompoen / champignons risotto met net gekochte buffelfeta.
[ [url=m/owvddB.jpg]Afbeelding[/url] ]
Boras schreef:Roodvos, ik vind bloemkoolrijst van zichzelf ook helemaal niet lekker. Ik eet het alleen door een "saus" of kruidenmix. Iets dat echt veel smaak afgeeft en liefst ook kleur
Wat ik heel smakelijk vind, is dit recept https://www.lowcarbchef.nl/recept/kip-j ... mkoolrijst
[ [url=m/UQVKsI.jpg]Afbeelding[/url] ]
Wij eten geen varken/chorizo, maar gebruiken Turkse Sucuk (knoflook worst, spreek uit als soedjoek).
Heerlijk met wat Griekse yoghurt
Roodvos schreef:Boras schreef:Roodvos, ik vind bloemkoolrijst van zichzelf ook helemaal niet lekker. Ik eet het alleen door een "saus" of kruidenmix. Iets dat echt veel smaak afgeeft en liefst ook kleur
Wat ik heel smakelijk vind, is dit recept https://www.lowcarbchef.nl/recept/kip-j ... mkoolrijst
[ [url=m/UQVKsI.jpg]Afbeelding[/url] ]
Wij eten geen varken/chorizo, maar gebruiken Turkse Sucuk (knoflook worst, spreek uit als soedjoek).
Heerlijk met wat Griekse yoghurt
Ik heb vandaag deze jambalaya gemaakt met wokgarnalen. Ik vond het heerlijk en ga het zeker nog een keer maken. Heb ook een bakje naar mijn vader gebracht.
Dus erg blij met deze tip, bedankt!
[ [url=m/IqPt29.jpg]Afbeelding[/url] ]