Ik wil dit.......geen idee of mn lijf dit al kan verwerken, maar ik heb dit nodig......kom het brengen......
ElCamino schreef:Ik heb shephard's pie gemaakt met lamsgehakt. Natuurlijk kan het ook met andere vleessoorten. Lamsvlees heeft een beetje aparte smaak maar ieder zijn ding.
Eerst aardappelpuree gemaakt: aardappelen gekookt (Pak van 800 gram), daarna met wat boter( 3 theelepels) en een scheutje slagroom tot puree gemixed met de staafmixer.
Daarna het lamsgehakt geruld in de pan, (ik had een kilo) en daarbij heb ik rozemarijn en tijm gegooid.
Vervolgens een derde winterwortel, recept zei een hele maar dat werd me écht teveel. Toen een scheutje worcestersaus, scheutje rode wijn en blikje tomatenpuree erin.
Hele prutje even laten doorpruttelen in de pan.
[ [url=m/eKgCK2.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/H9uazd.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/Xxegzy.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/N5eIiU.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/arwJ2h.jpg]Afbeelding[/url] ]
toen in de ovenschalen, puree erop en gerapte kaas
[ [url=m/fUuuhx.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/iH0vrg.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/JO9wSr.jpg]Afbeelding[/url] ]