Hier aten ze spaghetti ( bord op de foto is van mijn dochter) Ik zat nog vol van de lunch/picknick in het bos met een vriendin en onze kinderen.
pien_2010 schreef:Lekker allemaal.De chutney recepten komen nog!Vandaag eigengemaakte bami met eigengemaakte chutney en gebakken eitje.Foto's plakten niet!
Sorry, mijn foto’s zijn áltijd lelijk waardoor ik nooit iets post. Maar deze canneloni was té lekker (en kostte te veel tijd, dat verdomde vullen van die rolletjes ) om niet te delen
Met mager rundergehakt, cottage cheese, eitje, veel verse basilicum & peterselie, heel fijn gesneden puntpaprika, knoflook & spinazie en een beetje paneermeel.
Maandag witlofsalade met een vegan burger en verse frietjesGisteren middag op het werk Ontbijt: banaan, framboos, blauwe bes, pure hagelslag, zonnatura muesli, hennepzaad en bio skyr
xTammyy schreef:Ah dat is zo’n lekker gerecht! Maar inderdaad, jammer dat het vullen zoveel tijd kost Ik maak cannelloni tegenwoordig met verse lasagnebladen. Gewoon de vulling op het blad scheppen en dan oprollen. Dat scheelt heel veel gedoe!
Wij eten standaard 1 a 2x per week vegatarisch. Ook vandaag weer. Boerenkool met abrikoos en cashewnoten en een kaassnitzel.