Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Weidemaatje schreef:Ik kan echt genieten van zelfgemaakte pizza met gehakt, spinazi, ui en geitenkaas. Hoor vaak dat mensen dat raar vinden. Ook neem ik vaak spek, kaas en ananas op een pannenkoek of shoarma met sla op een pannenkoek. Ik vind het zelf niet raar maar krijg vaak rare blikken.
Edit; nogal ongezond maar ik dip een schijfje komkommer weleens in mayonaise, dat is best wel enorm lekker op z'n tijd.
Anoniem schreef:Oehhh van de eerder genoemde dingen lust ik alleen de groene bananen niet.
Nu heb ik echt trek.
Witte bolletjes die iets te lang liggen met pindakaas.
Broodjes kaas die al de hele dag in je tas zitten.
Broodjes omelet die de avond ervoor gemaakt zijn, warm in een plastic zakje gedaan zijn. Dat is zoveel lekkerder dan meteen opeten.
Koud geworden patatjes van de vorige dag. Met mayo. Evt op brood.
Saucijzenbroodjes van een benzinestation die al te lang in de vitrine liggen.
Smeerworst of paté met hagelslag.
Aangebrande toast.
En ik ben gek op warm fruit in m'n eten.
Anoniem schreef:san4nie schreef:Wat een smerige combinaties eten jullie zeg.
Mij vriend doet op kaas of spek pannenkoeken ook nog stroop en suiker.. Ik heb altijd de neiging te zeggen dat dat niet mag. Maarja..
Maar..... Dat hoort toch op een kaas en/of spekpannenkoek? Nog poedersuiker én stroop.