Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Granoek schreef:het is vloeibaarder dan kwark, volgens mij is het eerder iets yoghurt achtigs.
Ik doe het soms ook met natuuryoghurt en suiker trouwens haha
Granoek schreef:Het is vaster dan kwark of yoghurt. Meer zoals smeerkaas maar niet zo zurig ofzo
Sheran schreef:- hier ook rauwe pasta (vooral spaghetti)
- brood met kaas en hagelslag
- inderdaad die kaaskorstjes
- kleffe witte bolletjes met boter en kaas (liefst nog in plastic verpakt)
- aanmaaklimonade uit een plastic bekertje
- de 'velletjes' uit de dopjes van de pistachenoten
- kiwi met schil
- Pure citroen
- Pure knoflook (lang leve de quarantaine )
Sheran schreef:- hier ook rauwe pasta (vooral spaghetti)
- brood met kaas en hagelslag
- inderdaad die kaaskorstjes
- kleffe witte bolletjes met boter en kaas (liefst nog in plastic verpakt)
- aanmaaklimonade uit een plastic bekertje
- de 'velletjes' uit de dopjes van de pistachenoten
- kiwi met schil
- Pure citroen
- Pure knoflook (lang leve de quarantaine )
miesnaom schreef:Lange tijd niks gehoord. Had verwacht dat mensen met Corona nog meer dingetjes zouden ontdekken haha,
Milkshake Elvis; bevroren bananen, pindakaas, cacao poeder, honing, gebakken spek (krokant) en melk met beetje yoghurt. En dat pureren tot milkshake. Heeeeerlijk!!!!
Pepperrr schreef:miesnaom schreef:Lange tijd niks gehoord. Had verwacht dat mensen met Corona nog meer dingetjes zouden ontdekken haha,
Milkshake Elvis; bevroren bananen, pindakaas, cacao poeder, honing, gebakken spek (krokant) en melk met beetje yoghurt. En dat pureren tot milkshake. Heeeeerlijk!!!!
Gebakken spek als in varkensvlees?