Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Lielle schreef:gin & tonic, combi met garnalen? En onze delicatessenzaak had laatst een gin pate
verder hier nog geen concrete plannen, familie (vijf volwassenen, peuter, baby) komen hier voor een late lunch/borrel dus ik moet wel eea gaan bedenken. Het weekend ervoor kan ik iig proefdraaien
Rebecca schreef:Heb een koud tussen gerecht gekregen bij verdeling van het kerstdiner , heb ergens de hekel aan en dat is koud eten bij het diner, even nadenken wat ik maken ga
secricible schreef:[naam] schreef:Heb een koud tussen gerecht gekregen bij verdeling van het kerstdiner , heb ergens de hekel aan en dat is koud eten bij het diner, even nadenken wat ik maken ga
Ik had vorig jaar een salade met picanha. Vet had ik vooraf al deels weggesneden en uitgebakken om als basis van vinaigrette te dienen die er overheen ging. Vlees heel dun gesneden en dan salade met pecannoten, peer, rauwkost en kaantjes van het uitgebakken vet.