Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Mijny schreef:Nu heb ik nog een rode kool liggen. Weten jullie wat ik daarmee kan maken? Rode kool soep gaat hem niet worden, dat heb ik een keer gemaakt en was geen succes De andere rode kool heb ik in een Buddha bowl gedaan en verwerkt in falafel wraps. Volgens mij is het redelijk lang houdbaar in ieder geval dus dat zal wel schelen
mar_fay schreef:Gewoon rode kool net beetgaar koken met een kaneelstokje erin en appelschijfjes bovenop laten mee stomen. Maar niet te lang koken! Dan is het drie keer niets. Echt beetgaar, net zacht maar toch nog knapperig. En dan gebakken aardappelen en salade erbij of zo. Ik ben groot fan van traditionele rode kool
Berdien schreef:KFC stap ik ook niet snel binnen. Nu hebben ze daar ook niets fatsoenlijk vega dus dat scheelt alweer
De trend dat meer en meer merken/ketens vega(n) gaan aanbieden vind ik alleen maar goed! Zo wordt het meer en meer toegankelijk voor mensen, meer en meer gewoon. Natuurlijk zit er voor veel bedrijven vooral een economisch voordeel aan maar soit, dat is de tijd nu eenmaal.