Ziet er heerlijk uit dames! Mijn buik was nogal onrustig door een overdaad aan lekkere dingetjes (veel gluten) dus ben even rustig aan doen. Vandaag een hele hoop groene linzen en stukje kip erbij.
Afgelopen maandag zelf pasta gemaakt, toen een jaar geleden ten huwelijk gevraagd, dus even lekker gekookt. Met een zelf verzonnen sausje die ik vaker maak
Komt die van een boodschappenblad? Volgens mij zag ik die laatst nog ergens voorbij komen
prugelpiet
Berichten: 12572
Geregistreerd: 20-01-12
Geplaatst: 30-01-20 14:07
Het is super simpel!
Een heel brood kopen (ik had nu een olijven oerbrood van de Jumbo. Maar deze was eingelijk iets te stevig) en deze snijd je in de lengte en in de breedte tot ongeveer 1 cm van de onderkant. Dat je bovenaan blokjes hebt maar de onderkant nog heel is.
In het kader van 'liever lui dan moe' maak ik niet zelf een mengsel van boter en kruiden, maar ik koop een bakje kruidenboter en smelt in de pan. Beetje peterselie er door en verdelen over het brood. Maar niet alles. Ongeveer 2/3e.
Mozarella in plakjes gesneden en deze er tussen drukken,(vieze handen gegarandeerd). Daaroverheen de rest van je kruidenboter peterselie mengsel en in de oven. Ik heb hem nu denk ik 10 minuten op 180 graden gehad. Ik trek het er in ieder geval uit als de Mozarella een beetje gesmolten is.
Wel even aluminium folie op de onderkant van de oven leggen. Het wil nog wel is lekken.