Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
GeekGirl schreef:Met pesto zou geen probleem mogen zijn, ik heb namelijk al eens iets gelijkaardig gemaakt maar dan in rolletjes. Het recept daarvoor vind je hier
http://www.thecafesucrefarine.com/2012/12/pesto-swirled-brioche-dinner-rolls-five.html
Het enige wat er verandert is de vorm van je deeg.
Die met ham en kaas lijken me ook lekker, maar zal er misschien niet zo leuk uitzien. Wat je wel kan doen is bijvoorbeeld geraspte kaas mengen met stukjes ham, en een beetje spinazie (of iets anders) toevoegen voor de kleur. Dat lijkt me ook lekker en dan heb je wel die leuke kleurverschillen.
Eef_Bam schreef:malih schreef:hier was hij mislukt.
klote ding weigerde te reizen... heb m in de kliko gegooid :-(
Waar wilde je dat hij naar toe zou gaan
Misschien volgende keer proberen te laten rijzen .