Wie weet er nog leuke amuses voor op een amuselepel?

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
kunamosity
Berichten: 853
Geregistreerd: 19-06-07
Woonplaats: Rijssen

Wie weet er nog leuke amuses voor op een amuselepel?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 26-02-13 12:05

Hoi,

Ik ga binnenkort een etentje geven en het leek me wel leuk om eindelijk die amuselepeltjes weer uit de kast te trekken. Als hoofdgerecht ga ik waarschijnlijk
Een pakketje zalm op haricots verts met knoflook/cherrytomaten uit de oven maken.
En dan dus nog die haricots verts erbij en gebakken aardappeltjes. Misschien nog een soepje...
Weet iemand nog iets leuks om te maken als amuse?

tweebelgen
Berichten: 713
Geregistreerd: 24-11-09

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-02-13 17:15

Mousse van zalm met gerookte zalmsnippers en wat sla
°Tartaar van rund met rucola en pijnboompitjes
°Klassieke garnalencocktail in mini-versie
°Bolletjes mozarella en kerstomaatjes met gehakte basilicum en ev. wat groene pesto
°Guacamole en garnalen met wat fijngesnipperde bieslook
°Pannacotta van bloemkool met viseitjes
°Scampi met currysaus en tomatenblokjes
°Slaatje van stukjes kreeft en groene sla met appelblokjes en radijsjes
°Broccolimousse met gandaham en bieslooksnippers
°Foie gras met perenblokjes
°Rivierkreeftje, rucola en mosterd-honingdressing
°Kip, sla en pikante saus
°Kwarteleitje, scampi, cockailsaus en peterselie
°Gerookte heilbot, appel, mayonaise en bieslook
°Mousse van kwartel en vijgenconfituur
°Slaatje van rode koool, kip en courgette met sesamzaadjes
°Foie gras, dadels en sinaasappel

secricible

Berichten: 25696
Geregistreerd: 07-07-04
Woonplaats: Maasbommel

Re: Wie weet er nog leuke amuses voor op een amuselepel?

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-02-13 18:16

St jacobsschelp met broccolimousse
Gefrituurde st jacobsschelp met seranoham

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-20 20:21

Ik heb letterlijk dezelfde vraag. Dus ik schop 't topic even omhoog ipv een nieuwe te maken.

Geen vis.