Oh wat een draak van een taart dit! Pijn in mijn handen door de ontstekingen, dus dacht dan pak ik fondant op kleur, scheelt in ieder geval iets in kneden Alleen Renshaw had dus deze precieze kleuren, wat een kak spul zeg! Niet fatsoenlijk uit te rollen zonder scheuren, en al helemaal niet zonder scheuren er op te krijgen. Ondertussen taart zelf ook niet super strak meer daardoor (botercrème laagje), dat zie je een heel klein beetje maar dat is niet anders Uur langer bezig geweest als normaal...
Ik ben inmiddels helemaal verzot geworden op enchanted cream. Veel lekkerder en dunner en bewerkbaarder dan botercreme. ♡ maar zulke kunstwerkjes als hierboven waag ik me niet aan hoor
Enchanted cream is erg lekker inderdaad, maar ik mis juist een beetje de stevigheid met afsmeren die ik met gewone botercrème wel heb Swiss meringue botercrème is ook ontzettend lekker
Ik had vandaag een 'spoedje' Taart was geannuleerd ivm corona en via via hebben ze mij benaderd of ik de bestelling alsnog kon verzorgen, mensen hebben 40 minuten gereden! En waren zo blij
Enchanted cream is fijn, maar niet met fondant. Dan gaat je fondant smelten. Persoonlijk vind ik EC niet zo lekker, te fluffy. Maar dat ligt volgens mij echt aan mij, haha. Geef mij maar SMBC (Zwitserse botercrème).
Chantilly cream is hetzelfde. Daar ga je wel recepten van vinden.
Joanne1987
Berichten: 5888
Geregistreerd: 13-11-06
Woonplaats: Den Bosch
Geplaatst: 12-03-22 21:51
Gisteren ben ik tante geworden Net even een simpel taartje gebracht Semi naked afgesmeerd, had eerst echt naked en dat kwam niet mooi over dus iets dikker gezet
Ik mag deze week weer aan de slag voor mijn dochter. Het moet een K3 taart worden dus heb zo’n eetbare afbeelding besteld en het wordt denk ik 2 lagen met gewoon wit fondant die plaat bovenop en dan de rest decoreren met regenbogen enzo. Denk dat hij niet zo heel moeilijk wordt.