Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95
BeFunny schreef:Ik kan sowieso geen twee tegelijk omdat mijn oven daarvoor te klein is.
De pan heeft een deksel en dan hoef je niet met water aan de gang.
Ik bak zonder vorm naar dus zo op de pizzasteen. Maar dat kan ook op een gewone bakplaat. Je hebt dan wel iets van een schep of plank nodig om het brood erin en eruit te doen. En ik spray er water in met zo'n spray flacon.
Gewoon op de plaat zonder blik of pan
[ [url=m/ulhKWf.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/sVZww7.jpg]Afbeelding[/url] ]
Iris82 schreef:BeFunny schreef:Ik kan sowieso geen twee tegelijk omdat mijn oven daarvoor te klein is.
De pan heeft een deksel en dan hoef je niet met water aan de gang.
Ik bak zonder vorm naar dus zo op de pizzasteen. Maar dat kan ook op een gewone bakplaat. Je hebt dan wel iets van een schep of plank nodig om het brood erin en eruit te doen. En ik spray er water in met zo'n spray flacon.
Gewoon op de plaat zonder blik of pan
[ [url=m/ulhKWf.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/sVZww7.jpg]Afbeelding[/url] ]
Mijn broden zien er inderdaad ook zo uit als ik op de plaat bak in plaats van in de gietijzeren pan. Hartstikke lekker hoor, maar dan missen ze toch oven spring en is de korst net wat minder.
Elanor schreef:Ik vind ‘m mooi! Nog even koelen en dan eten we ‘m lekker op met tzatziki en een choriatiki salade.
[ [url=m/1yKVHF.jpg]Afbeelding[/url] ]