Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
pien_2010 schreef:Dank jullie!
Surinaamse bami? Wat is het verschil met normale bami?
pien_2010 schreef:Amanda, recept walnotentaart opgeslagen. Vraagje,er staat slagroom koken. Klop he slagroom en die kook je, of gebruik je de vloeibare slagroom zonder te kloppen en die kook je?
Hij lijkt me erg lekker!
_kimm schreef:Gefeliciteerd Pien!
Ik heb vakantie dus vond het tijd voor pannenkoeken. Ik heb er nog 1 over dus dat wordt morgenochtend mijn ontbijt
[ [url=m/ZM7GnG.jpg]Afbeelding[/url] ]
Op een of andere manier krijg ik pannenkoeken zonder melk/roomboter toch minder bruin.
Exitium schreef:_kimm schreef:Gefeliciteerd Pien!
Ik heb vakantie dus vond het tijd voor pannenkoeken. Ik heb er nog 1 over dus dat wordt morgenochtend mijn ontbijt
[ [url=m/ZM7GnG.jpg]Afbeelding[/url] ]
Op een of andere manier krijg ik pannenkoeken zonder melk/roomboter toch minder bruin.
Ligt je spek er nu gewoon los op?
Identity schreef:Boras schreef:Rosbief met Hongaarse paprikasaus en Turkse rijst
[ [url=m/kergGq.jpg]Afbeelding[/url] ]
Oef dat ziet er lekker uit
Zou ik een receptje mogen van hoe je de rosbief kruid en de paprikasaus maakt?