[***] schreef:@ Eilish : poeh, dat klinkt ook niet als goede timing. Maar wel stoer dat je toch doorgezet hebt en dat je jezelf toch redt! Hoe pak jij dat koken aan dan? Als je daar meer over wil vertellen.
Bedankt! Ik eet best simpel en lust niet zoveel, dus ik eet vaak iets van aardappels, rijst of pasta. Met vlees of een valess schnitzel. Ik doe een aardappelproduct in de airfryer, bak ze of kook ze. Ik koop voorbereide (geschilde) aardappelproducten, bijvoorbeeld aardappelpartjes, schijfjes, voorgekookte aardappels of aardappelpuree. Of ik doe pomme duchess of opa friet in de airfryer De opbakaardappels van cela vita vind ik ook lekker uit de airfryer.
Vlees bak ik voor twee dagen en warm ik de 2e dag op in de magnetron. Aardappels ook, als dat kan.
Pasta kookt mijn moeder voor mij en heb ik in portieverpakkingen in de vriezer liggen. Dat zou je ook zelf kunnen doen. Rijst kook ik wel zef voor 1 a 2 dagen, want dat vind ik niet lekker uit de diepvries.
En groente is een klein blikje van bonduelle of het huismerk, dat is een portie voor 1 persoon. En dat verwarm ik op een bord in de magnetron.
Saus voor de pasta koop ik kant en klaar en soep ook. Soep eet ik vaak met unox (of huismerk) rookworst, die kan je met de soep mee verwarmen en heeft ook een eenpersoonsverpakking. En verder kan je kant en klaar maaltijden proberen uit de supermarkt. De stamppotten van de albert heijn vind ik lekker.