Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
0091 schreef:Aangezien "oude" kip klaarmaken een kunst op zich is en er hier in het topic duidelijk ervaring genoeg is..
Wat is jullie favoriete kiprecept voor oude kippen?
Kuggur schreef:Moonfight schreef:Ik geloof niet dat er een ziekte is die kippen hebben die mensen ook kunnen krijgen.
Ondanks dat je dat gelooft is dat niet waar. Er zijn vele ziekten die zowel vogels als mensen kunnen krijgen. Er zijn verschillende virussen bekend, en een hele waslijst aan bacteriën.
0091 schreef:Mochten je katten het niet lusten en jij zelf ook liever niet dan maak je sowieso je kippen er heel erg blij mee!
Het verbaast me elke keer weer wat een kannibalen het zijn. Als ik bezig ben met eh.. De wintersport .. dan staat de rest om me heen te springen in de hoop dat er wat valt. Zodra de kip zonder kop is weten ze blijkbaar niet eens meer dat ze ruim 6 maanden een hok hebben gedeeld (of dit is een soort wraak )
@Lizy mijn hond wil de kop niet
Prairy schreef:Djoena schreef:Pruttel-kipjes!
Ik maak het klaar zoals je draadjesvlees klaarmaakt, met extra ketjap en Rozemarijn
Rozemarijn met ketjap? Aparte combi, nog nooit van gehoord. Als ik er aan denk ga ik het eens proberen. Haal je het takje er dan weer uit of snipper je ze?
Kuggur schreef:Djoena schreef:"Wintersport" wordt overal gebruikt als je het over slachten hebt. Ze zegt niks geks
Een boer bij ons in de buurt stuurt zijn oude koeien "í bio", oftewel "naar de bioscoop"...
DeMolenhoek schreef:Ik heb net mijn plan klaar en ben benieuwd hoeveel vierkante meter jullie moestuin is en met hoeveel personen jullie daarvan eten