Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
Deau schreef:Oh met warme avonden moet je enkel even voorruit plannen qua eten. Ik kook vaak 'avonds laat of 's morgens vroeg iets.
Wraps met gerookte zalm of kipfilet of feta kaas, flink veel rauwkost erin stoppen. Ik vind het lekker om eerst wat gehakt te rullen met een blikje tomatenpuree, knoflook en kneusje citroensap. Dan eventjes de oven in, daarna vullen met feta kaas, groene paprika, sla en bosui.
Huzarensalade van bloemkool: 's ochtends bloemkool koken, dan kan hij de hele dag afkoelen. Daarna op smaak brengen met mayonaise, kwark, blikje tonijn, geraspte wortel en paprikapoeder. Daarna nog een gekookt eitje, augurk, zilveruitjes toevoegen. Heerlijk met warm weer!
Couscous salade met gegrilde perzik, mozzarella en rauwe ham
Laura82 schreef:Sanne, ik bak soms in bakspray, maar meestal in olijfolie. Ik moet zeggen dat ik het ook niet altijd braaf tel ik heb echt wel wat vet nodig (anders zit ik binnen no time verstopt ) en ik ging het vermijden omdat t zoveel punten kost. Ik gebruik wel echt veel minder dan voorheen. Olijfolie door een salade oid tel ik wel altijd.
Ik had de tip van connect (het forum van ww), vrij veel mensen doen t blijkbaar zo, en voor mij werkt het prima. Als ik merk dat het afvallen stagneert zal ik daar wel weer naar moeten kijken.
Laura82 schreef:Raketjes en perenijsjes zijn laag in kcal!
Nu ben ik niet zo heel dol op waterijs, dus ik heb oppo ijsjes gehaald (110 of 120 kcal per stuk). T zijn geen magnums, maar vind ze echt heel goed te eten.
linoleum schreef:Solero vruchtenijs, dus niet met een roomijsvulling. 49 kcal per stuk!
Wil je toch liever roomijs achtig: halo top, oppo, b&j moo-phoria. Die laatste van de drie vind ik lekkerste. Wel wat hoger in kcal.
fleurtjeuh schreef:Deau schreef:Oh met warme avonden moet je enkel even voorruit plannen qua eten. Ik kook vaak 'avonds laat of 's morgens vroeg iets.
Wraps met gerookte zalm of kipfilet of feta kaas, flink veel rauwkost erin stoppen. Ik vind het lekker om eerst wat gehakt te rullen met een blikje tomatenpuree, knoflook en kneusje citroensap. Dan eventjes de oven in, daarna vullen met feta kaas, groene paprika, sla en bosui.
Huzarensalade van bloemkool: 's ochtends bloemkool koken, dan kan hij de hele dag afkoelen. Daarna op smaak brengen met mayonaise, kwark, blikje tonijn, geraspte wortel en paprikapoeder. Daarna nog een gekookt eitje, augurk, zilveruitjes toevoegen. Heerlijk met warm weer!
Couscous salade met gegrilde perzik, mozzarella en rauwe ham
Heb je een recept van de couscous salade?
Laibadji schreef:linoleum schreef:Solero vruchtenijs, dus niet met een roomijsvulling. 49 kcal per stuk!
Wil je toch liever roomijs achtig: halo top, oppo, b&j moo-phoria. Die laatste van de drie vind ik lekkerste. Wel wat hoger in kcal.
Linoleum: bedankt voor de tip! Die solero ga ik halen. Raketijd en waterijs is niet zo mijn ding.
Nog ideetjes?
SecretLIN schreef:via welke app houden jullie bij wat je eet en hoeveel calorieën iets is? wel een gratis app zoek ik wil es bijhouden wat ik eet.
IMANDRA schreef:SecretLIN schreef:via welke app houden jullie bij wat je eet en hoeveel calorieën iets is? wel een gratis app zoek ik wil es bijhouden wat ik eet.
Verstandig inderdaad . Zeker aangezien je lijstje zo mager was laatst!
De meeste mensen gebruiken hier inderdaad MyFitnessPal, gewoon een gratis app waarbij je vrijwel alle producten kan vinden of inscannen. Raad ook zeker aan om straks even je eten af te wegen voordat je het kookt of eet, zodat je een goed beeld krijgt wat je binnen krijgt. Als je na een week of twee een duidelijk beeld hebt zou je ervoor kunnen kiezen om het niet meer bij te houden (al wordt het wel aangeraden: meten is immers weten).
Meer info staat in de OP! Zou die zeker een keer doorlezen als ik jou was. We hebben deze bewust heel uitgebreid gemaakt!