Vechtscheiding met meerderjarig kind

Moderators: Mondy, Mjetterd, Polly, Hanmar, ynskek, Ladybird, Princesj

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Celestial
Berichten: 574
Geregistreerd: 11-10-12

Vechtscheiding met meerderjarig kind

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-05-19 16:37

Hoi allemaal!

Mijn beste vriendinnetje A zit in een heel lastige situatie. Gezien ik haar al mijn hele leven ken (en haar ouders dus ook), leef ik erg mee. Hopelijk kunnen jullie wat tips of advies geven.

Haar ouders zijn een tijdje geleden uit elkaar gegaan. Er is toen enorme ruzie ontstaan, omdat haar vader (P) niet bij haar moeder (M) weg wilde. Momenteel loopt er een strafzaak over stalking en bedreiging van P richting M, heeft P een paar dagen vast gezeten en een gebiedsverbod gekregen voor de stad waar M woont. Verder treed ik niet te veel in detail.

Nu is het zo dat A nog een boel spullen bij haar vader (hij woont in het ouderlijk huis) had liggen. Onlangs is ze op afspraak langs gegaan om alles op te halen. Haar vader was daarbij niet aanwezig. Nu is het zo dat hij al een heel aantal spullen van haar weg had gehaald toen zij aankwam.

De afspraak was dat A haar sleutel in zou leveren na het ophalen van de spullen, maar dit heeft zij niet gedaan omdat ze niet alles compleet heeft. Het gaat om dierbare herinneringen als foto's en spullen uit haar kindertijd. Haar aanbod om de foto's te scannen, is door P afgewezen.

A is meerderjarig. Hoe kan zij haar spullen het best terug krijgen? Praten is geen optie. Moet ze aangifte doen? Dit lijkt ons ook lastig. Van niet alles is te bewijzen dat het daadwerkelijk van haar is, zoals bijvoorbeeld de foto's.

Alvast bedankt!Celestial
Berichten: 574
Geregistreerd: 11-10-12

Re: Vechtscheiding met meerderjarig kind

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-05-19 15:56

Bedankt voor jullie reacties :) Ik ben een vrij belangrijk detail vergeten zie ik al. Dit speelt al maanden en vanuit P is er sprake van een zware meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Praten of het laten rusten zijn dus geen reƫele opties helaas...

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Alwiene, fjordmelody, Joanne1987, MyWishMax, Negerzoen, Oscar, PintoNatal, Talindos, Tessiej en 106 bezoekers