Conor Drain wint Small Tour Finale in Wierden

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie
Berichten: 12280
Geregistreerd: 20-04-16

Conor Drain wint Small Tour Finale in Wierden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-06-19 15:34

equnews
Springen

Bij Outdoor Wierden is alweer de laatste dag aangebroken. Terwijl een aantal km verderop de tribunes omver werden geblazen in Geesteren, kon in Wierden ongestoord door worden gereden. Dat werd dan ook vol overgave gedaan door de Ierse Tukker Conor Drain die met de KWPN merrie Forever (v. C-Ingmar) de 1m35 Small Tour Finale op naam schreef. Het tweetal was er goed voor een tijd van 25.38 seconden.

Conor bleef er Micky Morssinkhof voor die met haar Elianca (v. Carthino Z) een tijd neerzette van 27.61 seconden wat goed was voor een tweede plaats. Bjorn Egberink mag zich dan opstellen voor de derde plaats met Commis Voyageur (v Comme Il Faut) met wie hij rondkwam in 27.92 seconden.

Vincent Geerink en Fireboy Cb werden vierde, terwijl Suus Kuyten haar Gacarla VDL naar de vijfde plaats stuurde.

CSI1* Small Tour Finall

Naast de tweesterren finale werd vanmorgen ook al gestreden in de finale van de CSI1* over een hoogte van 1m25. Daar is het Yu-Lung Chen die met Evira’s Uno (v. Numero Uno) in 35.40 seconden de winst opstreek. Het was hier Britt Wiefferink die met Apourti (v. Quinar) een tweede plaats in de wacht sleepte met een tijd van 35.58 seconden. Marije Nijhof en haar Gangster (v. Ukato) zagen we terug op de derde plaats met 35.60 seconden.

Resultaten

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Azmay, Babootje, Change3x, DuoPenotti, DWensink, Eldmodur, Exorcizamus, Flux, Ingrid_92, Jolynne, kamsel, LaDonna75, maringe, mce, MeesMo, meniekske, Odysseus, Ubermetrics en 31 bezoekers