Trend verzorgen, betalen?

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, balance, Lous

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Cheytjuh
Berichten: 2937
Geregistreerd: 17-08-05
Woonplaats: Hengelo

Re: Trend verzorgen, betalen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-10-19 00:35

Ik verbaas mij serieus steeds meer over de hoge eisen en de kosten die mensen vragen voor het bijrijden van hun paarden.

Hier 3 verzorgers voor onze geldersen en geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om geld te gaan vragen aan ze. Ik ben ze juist ontzettend dankbaar dat ze de tijd en moeite in mijn paarden steken , zonder mijn verzorgsters was ik nergens.
Onze stalling is inclusief mesten , ik vind het ook heel normaal dat dit voor de eigenaar zelf anders zou zijn, daar heb je in mijn ogen geen verzorgers voor.

Ik vind juist dat je als eigenaar van een paard ontzettend blij mag zijn als je iemand hebt die kostenloos tijd en moeite in je paard wil steken en andersom dat de verzorger een fijn paard kan rijden om mee te groeien en ervaring mee op te doen.

Mijn motto is dan ook altijd, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Natuurlijk moet je de juiste combinatie maken en de juiste ruiter vinden voor je paard, maar ik heb het nooit gesnapt dat mensen geld vragen voor het rijden van hun paard. Ik zal dit dan ook nooit doen, het zijn mijn paarden en mijn verantwoording financieel.

Daarnaast zie ik het zo ontzettend vaak gebeuren dat bijrijders 'gebruikt' worden omdat ze blij mogen zijn dat ze op je paard mogen rijden, zeer kwalijk en jammer. Ze zouden net zoveel moeten genieten van je paard als je zelf doet, minimaal.

Fenyalenza (v. Vitens x Ahoy ) x WV Saron - 25 april 2020
Idunn WFTM (voorl. keur v. Vitens x Elegant) x WV Saron-10 mei 2020
Klarrissa WFTM (v. Chablis x Immigrant) x Picasso - 17 mei 2020
Kaelynn (voorl.keur v. Chablis x Ahoy) x Nickson - 11 juni 2020


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker