Trend verzorgen, betalen?

Moderators: Ymor, Melissa0304, RianneH, Neonlight, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mkango
Berichten: 1684
Geregistreerd: 28-08-17

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-09-19 12:58

anjali schreef:
Naar ik heb vernomen moet je in Engeland betalen voor alles wat je met een paard doet,dus ook voor borstelen zonder rijden. Het Nederlandse systeem van gratis verzorgpaarden zou daar niet bestaan.

Dit is echt de grootst mogelijke onzin, maar oké. :')

Foto's kijken?
Volg mij op Instagram!


Mkango
Berichten: 1684
Geregistreerd: 28-08-17

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-19 21:55

ImkeTarek schreef:
anjali schreef:
Dit heb uit de paardenmedia vernomen. En overal op de wereld waar ik geweest ben, en overal met paarden omgegaan,en in het buitenland dan uiteraard niet mijn eigen paarden, mag je zelfs niet op een stalterrein komen als je daar niets te zoeken hebt, d.w.z. op een of andere manier betaalt. Of betaald wordt als je een professionele dienst verleent.Dat is ook wel een probleem van allerlei zog. helpers. Ze kunnen in feite niets en zijn soms zelfs schadelijk voor je paard.Maar, zoals al eerder werd gezegd, op ieder potje kan een dekseltje passen.En er zullen zeker hele goede verzorgers zijn.Maar vaak heb je er niets aan ,integendeel!


Zoals ik al eerder heb gezegd.. T is idd onzin. Ik woon al weer 3 jaar in Engeland en heb hier gewoon paarden verzorgd en bij gereden zonder te betalen..
Misschien heb ik geluk gehad, geen idee.. Maar mogelijk is het zeker wel!

Ik heb eerder het idee dat mensen sneller betaald worden, zelfs voor wat simpele buitenritjes, dan dat ze ervoor moeten betalen. := Mensen in mijn omgeving die echt niet altijd meer doen dan een paard een beetje in beweging houden, en daar toch geld voor krijgen. Nu scheelt het wellicht dat Britten niet allemaal lijken te denken dat ze een onmetelijk talent hebben en dus ook minder “eisen” van verzorgers, itt een hoop Nederlandse ruiters die voor hun L-yak het liefst iemand willen die minstens Z met winst rijdt.

Foto's kijken?
Volg mij op Instagram!


Mkango
Berichten: 1684
Geregistreerd: 28-08-17

Re: Trend verzorgen, betalen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-10-19 23:27

Maar zijn die eisen dan ook een reflectie van je eigen vaardigheden en kunde? Je kunt wel een heel goede ruiter willen voor je paard, maar imo moet dat ook enigszins in verhouding staan tot je eigen rijden. Die bijzin over het niveau van het paard is namelijk niet per se waar het mij om te doen is (wellicht had ik er “submediocre L-yak” van moeten maken), het gaat mij meer om het idee van mensen dat je wel echt van héél goede huize moet komen om hun paard te mogen rijden, zelfs als het “gewoon” een htk-paard met dito eigenaar betreft. Natuurlijk wil je niet iemand die je paard verrijdt, maar tussen een onwijze kneus en een ruiter die eigenlijk geld betaald zou moeten krijgen omdat zij je paard vooruit helpen, zit nog een groot grijs gebied, en ik heb het idee dat mensen in Nederland gauw geneigd zijn om hun (betalende) bijrijder nogal aan de hoge kant van dag spectrum te zoeken, zelfs als hun eigen rijniveau daar verre van ligt.

Foto's kijken?
Volg mij op Instagram!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Goner en 3 bezoekers