Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight
Marocje schreef:Ik zou ook ook na werk meteen doorgaan, doe ik ook maar werk minder. Heb thuis wel een gezin maar mijn vriend doet ook veel, dus dat scheelt.
Maar eerst naar huis gaan en dan weer naar paard zou echt niet werken bij mij. Op stal kom ik ook tot rust en thuis ga ik eerst douchen en dan eten/ boel opruimen. Kan ik daarna nog lekker zitten.
In de winter doe ik de Rijbroek onder mijn kleding, zomer neem ik het gewoon mee.
AmoorM schreef:Sheran schreef:Hoe eten mensen warm op het werk? Doen meer mensen op jullie werk dat?
(is bij ons ook wel echt onmogelijk want we hebben niet eens een magnetron, maar wist niet dat het een ding was. Tenzij je op de uni werkt en een kantine hebt ofzo). Of eten jullie dan salades die je zelf meeneemt?
Ik heb geluk dat ik in een ziekenhuis werk en je bij ons in de middag voor 4,50 gewoon een warme maaltijd kunt krijgen in de kantine.
Wat bedoel je met 'ik wist niet dat dit een ding was?'
Morris schreef:Oh dan ben ik wel heel snel op stal.
Ik werk tot ongeveer 17 uur, dan naar huis omkleden. Iets voor zessen op stal. Snel paard klaar maken en rijden. Vaak rij ik drie kwartier, als ik meer tijd heb een uur. Eigenlijk ben altijd voor half acht thuis. Meestal kookt mijn huisgenoot.
Nu moet ik er wel bij zeggen, dat ik door de week bijna niets op stal hoef te doen.
dollyspikkel schreef:Ik ga om de 2 dagen naar mijn paard door de week (paard staat volpension). Ik heb dan rond 18u gedaan op mijn werk en ben dan rond 18u30-18u45 op stal (45min rijden). Ik eet pas (warme maaltijd, dus ik moet het ook nog klaarmaken als ik thuiskom) rond 22u30. Misschien niet het meest gezonde, maar een echt hongergevoel in de tussentijd heb ik niet echt, aangezien ik altijd maar bezig ben.
AmoorM schreef:dollyspikkel schreef:Ik ga om de 2 dagen naar mijn paard door de week (paard staat volpension). Ik heb dan rond 18u gedaan op mijn werk en ben dan rond 18u30-18u45 op stal (45min rijden). Ik eet pas (warme maaltijd, dus ik moet het ook nog klaarmaken als ik thuiskom) rond 22u30. Misschien niet het meest gezonde, maar een echt hongergevoel in de tussentijd heb ik niet echt, aangezien ik altijd maar bezig ben.
Hier ben ik wel 'n beetje bang voor, een honger gevoel of een gammel gevoel. Maar dat heb je zelf in de hand natuurlijk.
Absolem schreef:Leger Tupperware bakjes halen en dan een aantal maaltijden achter elkaar maken die je in de bakjes stopt. Bakjes in de vriezer. En klaar is kees. Eten voor alle drie de dagen van hoef je het alleen nog maar de ontdooien en in de magnetron te doen.
Cowgirl schreef:Absolem schreef:Leger Tupperware bakjes halen en dan een aantal maaltijden achter elkaar maken die je in de bakjes stopt. Bakjes in de vriezer. En klaar is kees. Eten voor alle drie de dagen van hoef je het alleen nog maar de ontdooien en in de magnetron te doen.
Dit.
Op andere dagen wat meer koken en dit invriezen. Niet vergeten s'cohtends eruit te halen :D
Of je haalt voor die dagen een maaltijd salade of iets anders kant en klaar.
Ik maak vaak een pan vol met nasi, macaroni of iets in die trant. Dat zijn vaak 3 porties. 1 opeten en de rest in de vriezer. Ik moet er echt niet aan denken om om 8 uur nog eens te gaan staan koken.
Voor de afwas kun je een truus nemen. Die doet de afwas terwijl jij lekker op je paard zit.
Nirvana_ schreef:Ik eet rond 17u nog een broodje oid en avondeten regelmatig na stal. Maargoed, ik vind het ook niet erg om om 21u dan avond te eten
JustMe8484 schreef:De dagen dat je niet gaat voor twee dagen koken? De portie voor de dag dat je naar je paard gaat op een bord in de koelkast? Zo kun je thuis opwarmen(in die tijd om kleden), eten en heb je alleen je bord en bestek als afwas, dus ook niet veel. Pasta salade een dag van te voren maken kan natuurlijk ook. Zo kun je je ritme erin houden zoals je nu hebt, eet je wel een normale portie en ben je misschien minder gehaast?