Ik wil dit topic weer even omhoog schoppen!
Ik heb toch nog niet de ideale routine gevonden. Alle mogelijkheden hebben wel een min puntje.
Dit zijn mijn mogelijkheden:
17:15/18:00 thuis (wisselende werktijden)
Optie 1: Eerst eten koken bij thuiskomst, eten, afwasssen, omkleden en stal. Op stal ca 19:15:19:30 en weer thuis 21:30/22:00. Als ik paardjes moet binnen zetten krijgen ze ook pas om 19:15 eten.
Optie 2: warm eten op het werk (tussen de middag) Bij thuis komst omkleden en naar stal. (krentenbol smeren en onder weg op eten of nog voor vertrek naar stal) Op stal ca 18:15 en 20:30/21:00 thuis.
Optie 3: bij thuiskomst direct omkleden en naar stal en bij thuis komst koken en eten. Op stal ca 18:15 en 20:30/21:00 thuis.
Optie 1 vond ik altijd erg gejaag, want dan ben ik thuis na werk en heb ik eigenlijk alleen maar in m'n kop opschieten, moet zo naar stal want paarden staan te wachten omdat ze naar binnen moeten. Maar met optie 1 heb ik wel de mogelijk zelf (gezond) te koken en minder geld kwijt te zijn aan eten. In de winter is het erg druk in de bak op stal (1 binnenbaan) dan is het opzich ook wel lekker om na half 9 te rijden.
Optie 2 is makkelijk, maar toch voel ik mij wel gejaagd. Ik merk dat als ik thuis, even rustig zit, ik dat ook wel fijn vindt. En daarbij op het werk moet ik eten wat de pot schaft en is het 4,50 per warme maaltijd.
Optie 3 dit is wel een doorzettingsvermogen dingetje. Om bij thuis komst nog een gezonde maaltijd op tafel te zetten.
Welke optie zouden jullie doen?
Het is niet de tijd, maar vooral het gejaagde gevoel. Vaak moet er nog van alles als ik op stal kom. Bijvoorbeeld paarden binnen zetten. Ik heb het idee dat dat super laat is (19:15) hoe gaat dat bij jullie?
Doen jullie aan mealpreppen in het weekend? Heb ik ook al over na gedacht. Maar na het huishouden, de was, paard, 10 km wandelen, boodschappen heb ik echt geen puf meer om ook dat nog te doen.