De fotografie startgids

Prijs: €0,00 | Geplaatst: di, 2020-10-27 11:00
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Heb jij een mooie camera maar kom je niet helemaal verder? Weet jij dat er meer in zit met jouw fotografie maar weet je niet zo goed hoe?

Dan heb ik voor jou een mooie en gratis minicursus!

Tijdens deze minicursus ga ik je meenemen in de wereld van het zelf instellen van jouw camera. Het klinkt intimiderend en moeilijk, maar dat valt reuze mee. Speciaal voor jou heb ik de informatie voor je op een rijtje gezet zodat je er op je gemak doorheen kunt klikken.

https://www.focusopjouwfotografie.nl/de-fotografie-startgids-introductie/

Op de komende pagina’s van de gids ga ik je alles vertellen over welke camera je nodig hebt om mee te kunnen doen (spoiler alert, dat is iedere foto waarbij je zelf je instellingen kunt bepalen).

Je leert over de reden waarom je in staat wilt kúnnen zijn om je camera zelf in te stellen. Daar wil ik direct wel aan toevoegen dat ik geen fotograaf ben die bij iedere beginnende fotograaf uitroept dat je “eerst maar moet leren op de manuele stand te fotograferen”. Soms is het namelijk beter om je aandacht bij andere zaken te hebben. Zoals bij de compositie.

Wanneer je nog geen tweede natuur hebt gemaakt van manueel fotograferen kost het namelijk veel aandacht en energie. Dit geldt ook voor het bepalen van je compositie of het letten op de kleine details bij het fotograferen.

Daarom is het verstandig om één ding te kiezen om op te concentreren en dat goed onder de knie te krijgen en daarna het volgende te tackelen.

Het onder de knie krijgen van de manuele stand en het snappen van wat diafragma, sluitertijd en ISO inhouden is in ieder geval een hele goede stap op weg naar het worden van een betere fotograaf!

Verder leer je in deze cursus ook nog hoe je het histogram kunt aflezen zodat je kunt controleren of de belichting van je foto goed is. Zelfs als de zon op je camera schijnt waardoor je het scherm maar slecht kunt zien.

En dit alles heeft tot doel om je te leren zelf je camera in te stellen. En dat kan je na het volgen van deze cursus!

Neem nu een kijkje op mijn website en start met de gratis fotografie minicursus! https://www.focusopjouwfotografie.nl/de-fotografie-startgids-introductie/

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina